28 apr

Färgtrender som dominerar hösten 2021

Våren har anlänt och sommaren står snart inför dörren. Men redan nu har blickarna vänts mot höstens modetrender. Oavsett om du ska köpa nya plagg inför sommaren eller plagg som du ska bära till hösten så har https://www.na-kd.com/sv alltid det senaste modet. Något som kan vara intressant är att kika närmare på är höstens största trendfärger. Det är en del färger som följer med från våren och sommaren in i hösten så många av dina sommarplagg kan du garanterat fortsätta använda när hösten gör entré. Färgtrenderna för hösten har hämtat inspiration från naturliga element, det ska vara ljusa och lugnande färger. Det ljusa tonerna blandas med färger som andas hopp och optimism. Mycket har att göra med den kaotiska tiden som har präglat världen det senaste året och då är det corona-pandemin det syftas på. Motsatsen till det ljusa färgerna är modiga färger som grönt, turkost och olika toner av gult. Guld och silver är också något som är riktigt heta färger under hösten. Mixa gärna metallfärgerna med det mer kraftfulla färgerna. Du ska helst bära färg från topp till tå, gärna monokromt.

Grönt och gult

Om du bara ska välja en färg att bära i höst så är det grönt. Du kan bära grönt i olika nyanser. Välj gärna iögonfallande plagg som är i grön ton. Du kan ha alla plagg i olika nyanser av grönt om du känner för det. Gult fortsätter att vara trendigt från våren och sommaren. Du kan bära allt från senapsgult till solgult. Det är en väldigt härlig färg att bära när mörkret börjar komma.

Färgsprakande höst

En av favoritfärgerna för hösten är blått, alla möjliga nyanser av blått är trendigt. En färg som är besläktad med blått är lila. Det ska helst vara lila färger som lavendel, violett och purpurlila. Om starka färger inte är din melodi kan du alltid satsa på ljusrosa bleka toner. Mörkbrunt är också en mer neutral färg att bära. Men det ska vara den mer fylliga nyansen av brunt. Tänk jordiga toner åt det chokladbruna hållet. En brun kappa är perfekt i höst.

Silver och guld

Metallfärgerna silver och guld är något du kan klä dig ifrån topp till tå i höst. Du kan gärna addera något glittrigt också. Allt som glimmar kan du bära. Guldiga toner kan du använda på allt på en ytterplagg till kjolar och klänningar.

Våren och sommarens färger som följer med in i höst

Färgerna som är trendiga under våren och sommaren som du kan bära med dig in i hösten är det olika gula färgerna, ljusgrönt, ljusblått och klarrött. Silvermetallic är också en modetrend för våren som stannar till hösten.

thunderstruck