24 mar

Klassiska vår- och sommarkläder

Är du sugen på att uppdatera garderoben inför våren och sommaren? Då är det smart att köpa plagg som är mångsidiga och som passar till många olika outfits. Om du endast går på känsla när du ska köpa dina nya vår- och sommarplagg är det lätt hänt att du står där med kläder som inte matchar med varandra eller med dina gamla plagg. Hos https://thernlunds.se/ kan du hitta mängder med snygga plagg som du kan använda vid olika tillfällen och årstider. De har allt från de senaste modetrenderna till tidlösa klassiska plagg som alltid fungerar. De har ett stort sortiment både för herr och dam. Förutom kläder kan du också hitta snygga moderiktiga skor. Varför inte köpa ett par riktigt snygga sneakers till våren?

Vår- och sommarkläder som alltid passar

Om du inte riktigt vet vilka plagg du ska satsa på inför våren och sommaren så finns det några tips. Det finns flera plagg som både ger vårkänsla men som även går mer åt det tidlösa hållet. En kavaj i en ljus färg är perfekt både på våren och en sommarkväll. Den går att bära under en jacka och när det blir varmare kan du använda den endast som jacka. Denna kavaj kan du ta fram nästa vår igen. Vill du inte ha en kavaj är en skjortjacka ett bra val, helst i grått, vitt eller beigt. En stilren blus eller skjorta i en ljus färg som ljusrosa, vit, beige, ljusblå och så vidare är perfekt att ta fram när solen börjar skina. En sådan blus eller skjorta kan du bära till både jeans och kjol. Ett par jeans i den klassiska blåa färgen går alltid hem och går att matcha med det mesta. Denna typ av jeans kan du bära till olika typer av skor och sedan även på vintern. En klänning är också en bra investering. Den behöver inte vara enfärgad i klassisk stil utan det är bättre att du väljer en klänning som passar din stil och som du känner dig bekväm i.

Sneakers och en snygg väska är bra att ha

Något annat som alltid fungerar på sommaren är ett par snygga sneakers. Denna typ av sko passar i princip alla personer. Det finns så många olika modeller och varianter. För att komplettera dina nya plagg är det perfekt att köpa en väska som lyfter din outfit. Välj en modell som du kommer vilja använda i många år. Det spelar ingen roll om det är en större väska eller en mindre handväska, bara du älskar den. För att den ska matcha med dina kläder är det en fördel om väskan har en neutral färg.

thunderstruck