7 okt

Mode innebär inte endast kläder

Mode är ett väldigt brett begrepp som beskriver det som anses vara trendigt för stunden. Dock kan mode variera en hel del beroende på vem man frågar. Enligt vissa är det endast de extrema klädplaggen som visas på modevisningar medan andra anser att mode är det som ser snyggast ut, och inte endast kläder utan även frisyrer och smink.

Oavsett vad man anser att mode är för något är det viktigt att känna sig bekväm med vem man är. Väljer man att följa modet men inte känner sig bekväm kommer andra att märka det, vilket kan leda till att de ser ner på en. Det viktigaste är alltså att man är bekväm i vem man är. Dock finns det tips på vad man kan göra för att följa modet utan att ta det för långt. De flesta har något som de är onöjda med, det kan vara kläderna, håret eller till och med sin hud. En del väljer då att göra behandlingar, till exempel de som nordichair.com erbjuder. Det jämnar då ut huden, vilket kan göra mycket för en person som är onöjd med sitt utseende.

Personligt mode

Trots att det hela tiden finns trender och det som är “i mode” finns det egentligen inga regler för att man måste följa dessa. Något många väljer är att följa sina egna trender. Alla har sina egna favoriter, oavsett om det gäller klädesplagg de fastnar för eller en viss frisyrtrend de gillar. Det allra viktigaste när det kommer till mode är helt enkelt att välja det som fungerar för var och en. De flesta trender går nämligen att anpassa så de passar ens personlighet.

thunderstruck