10 okt

Trendiga accessoarer till hemmet

När du hör ordet accessoarer så går kanske dina tankar till roliga smycken, hattar, sjalar och väskor som gör din klädstil extra snygg och intressant. Det är just de här tillbehören som sätter pricken över i:et och den enklaste outfiten lyfts till en hel annan nivå med rätt accessoarer.

Ett annat område som också blir exceptionellt med fina detaljer är ditt hem. Genom att hitta spännande accessoarer hos https://accessoryshop.se/ kan du dekorera ditt hem på ett nytt och trevligt sätt. Här får du några tips om hur du kan göra hemmet extra elegant med olika accessoarer.

Vintage och herrgård

Det är oerhört populärt med vintage just nu och det märks både i klädmodet och inredningsdesignen. Många tycker till exempel att det är kul att använda hattar från andra epoker eller att ha gammaldags, blommiga skålar och krukor i hemmet som en kul detalj.

Att ge sitt hem en klassisk och romantisk känsla gör det både vackert och hemtrevligt. En av de stora fördelarna med accessoarer är att det inte spelar någon roll om du bor stort eller smått och något så litet som en tvålpump i Gripsholmsstil eller en kopp med blomblad ger även det enklaste badrummet en helt ny atmosfär. Du kan hämta inspiration genom att bläddra i tidningar om inredningsdesign eller se tv-program om hur folk bor hemma och det är alltid bra att experimentera. Många professionella designers ger rådet att placera om föremålen i hemmet lite då och då eftersom en ommöblerad bokhylla kan ge ett riktigt ansiktslyft åt omgivningarna.

Ombonat och fridfullt

För att du verkligen ska kunna koppla av hemma är det viktigt att du har ett mysigt sovrum och en skön soffa. En pläd är inte bara vacker att se på utan känns även underbar när du känner dig lite trött och frusen. Även belysningen spelar stor roll och med några lampetter eller dimrar får du den ro du behöver.

thunderstruck