3 jun

Enkelhet och kvalitet i mode

Vi är många som älskar mode i alla dess former, och det fantastiska i att upptäcka säsongens trender. Sedan finns det sådant mode som aldrig går ur tiden och som genom alla år älskas för sin rena stil och höga kvalitet. Populariteten i det här modet märks hos både män och kvinnor, vilket gör att klädmärkena alltid har trogna kunder.

Fräsch stil som håller

Klassiska stilar håller alltid, oberoende av hur övriga trender kommer och går. Ett sådant märke är italienska Replay som kanske främst är känt för sina designerjeans men även har olika övriga plagg som kännetecknas av en fräsch, elegant stil. Att bygga upp sitt designermärke baserat på just den klassiska stilen är ett säkert kort för de flesta, då denna stil går hem i de allra flesta situationer – på allt från picknicken till dejten eller festen. Kläder från Replay fokuserar mycket på klassiskt mode men med en modern twist. Det gör att snitten från förr finns kvar, men stilen är ändå modern och tilltalar många. Kunder dras förstås också till kläder av bra kvalitet som går att använda länge, något som inte minst är viktigt i dagens samhälle då fler och fler blir miljömedvetna och vill konsumera klimatsmart.

Den klassiska modestilen är populär både bland män och kvinnor. Inte minst herrmodet är styrt av den här fräschheten, enkelheten och kvaliteten som är så gångbar. Ett par jeans, en snygg tröja och ett par moderiktiga snörskor eller sneakers passar till både jobbet, middagen och festen med vännerna. Även inom dammodet är kombinationen jeans, enkel men snygg tröja eller blus ihop med ett par vardagsskor eller nätta klackskor ett säkert kort. Så är du osäker på mode men ändå känner att du vill klä dig snyggt och klassiskt är de här kombinationerna en riktigt bra start. Med några enkla smycken och ett leende på läpparna kommer du vara redo att ta dig an världen!

thunderstruck