Bästa e-butikerna för mode

Bästa e-butikerna för mode

Älskar du kläder, mode och accessoarer? Då har du kommit helt rätt. Vi har nämligen sett till att plocka fram alla de bästa guldkornen för modelejonet som älskar att handla på nätet. Orsaken till varför vi inte valde ut fysiska butiker är helt enkelt för att vi ville välja de bästa alternativen i hela världen och inte bara begränsa oss till ett specifikt område i Sverige.

Anthropologie

Om bohemiska och romantiska kläder är din melodi kommer du att känna dig som hemma på Anthropologie. Den här hemsidan är otroligt vacker att bara titta på och det finns mängder med mode, accessoarer och smycken av olika slag. Om du dessutom är intresserad av heminredning hittar du allt under ett och samma tak.

A-Style

Det här är sidan för den som vill kunna handla snygga solglasögon på nätet. På hemsidan kommer du att hitta en salig blandning av de bästa och mest trendiga märken. Som exempel finns bland annat Karen Walker och Ksubi. Är du på jakt efter ett par snygga och högkvalitativa läsglasögon är Wearglas ett bättre alternativ.

HenryKole

HenryKol är en butik med sitt säte i Los Angeles och där man valt att satsa på skor av mycket hög och exklusiv kvalitet. I höstas valde de dock att även inkludera Sverige i sin webbshop, vilket nu ger dig möjlighet att ta del av de rockiga och extravaganta skorna.

Boohoo

Vill du shoppa moderiktiga kläder från Storbritannien är Boohoo är ett bra val. Här hittar du kanske främst kläder för den yngre generationen, men urvalet är stort och du hittar allt från badkläder, sportkläder, partyklänningar och myskläder för alla.

Theoutnet

Theoutnet skapades som en systersajt till Net-a-porter som säljer exklusiva och trendiga märkeskläder. På Theoutnet kommer du dock att kunna hitta samma höga kvalitet på plaggen, men till ett mycket lägre pris. Det är inte ovanligt att du kommer undan med en rabatt på hela 50-70 %.

writers