Plånboksvänliga tips till fashionistan

Plånboksvänliga tips till fashionistan

Älskar du mode men tycker att plånboken gapar tom lite för ofta? Ibland kan det vara lite svårt att vara fashionista. Men det finns smarta knep som du kan ta till för att både ha råd med snygga kläder och samtidigt få pengar över.

Mer pengar i plånboken

Kläder kostar pengar. Även om du skulle sy dina egna kläder så skulle det kosta mycket. Och tycker du om att köpa de senaste trenderna, så blir det än dyrare. Det första som du behöver göra är att fylla på med mer pengar i din plånbok. Köp inte på kredit utan spara ihop pengar i förväg, då slipper du betala en massa i ränta. Det kan låta lite omodernt, men det är faktiskt så personer med riktigt god ekonomi gör. Det första du kan göra är att kolla igenom din garderob och se vilka kläder du har som du inte använder. Sälj dem. Lättast säljer du dem på internet. Då får du pengar att köpa mer kläder för. För det andra går du genom ditt smyckeskrin och säljer de guldsmycken som du har och aldrig använder. Du kan enkelt sälja ditt guld till Diamantbrev. Beställ hem ett gratis brev och sälj ditt guld för 504 kronor per gram. Pengar du har på bankkontot inom 24 timmar.

Handla billigare

Det finns några saker du kan göra för att handla dina kläder billigare. Just nu är supertrenden att handla begagnat, både i vintagebutiker och på nätet. Du får faktiskt också en egen och snyggare stil genom att blanda gammalt och nytt. Nya festblusen med en Audrey Hepburnliknande kjol från 60-talet. Du kan också dela garderob med vänner som har ungefär samma smak och storlek som dig själv. En delad garderob kostar hälften så mycket och ger dubbelt så mycket snygga klänningar och coola kappor. I långa loppet handlar du också billigare om du satsar på riktigt klassiska kvalitetsplagg som alltid är inne.

writers