Killar! Det här tycker tjejer är snyggast

Killar! Det här tycker tjejer är snyggast

Det sägs att kvinnor är mystiska varelser som är omöjliga att förstå sig på. De säger en sak men menar egentligen en helt annan. Hur ska man som man kunna veta? Vi har tagit reda på vad kvinnor faktiskt gillar när det kommer till manlig stil. Behöver du stiltips inför sommaren har du alltså hamnat på helt rätt ställe, dessa plagg kommer garanterat göra succé.

Våga mönster

Kvinnor gillar när män vågar ta ut svängarna lite i sin stil och testa nya mönster. Just nu är blommigt helt rätt. En blommig skjorta, storblommiga shorts eller en t-shirt med en blommig detalj är helt rätt just nu. Våga testa!

Fräscha sommarjackor

Det kan vara svårt att hitta bra sommar jackor som man. Just nu är bomberjackorna och jeansjackorna väldigt trendiga. En enklare vindjacka i sportigare stuk är också helt rätt. Märken du ska kolla efter är Gant, Tommy Hilfigher eller Peak performance. Välj lite dovare färger så att det är enkelt att matcha.

Rätt skor

Visste du att skorna är det första en kvinna kollar på när hon träffar en ny man? Ett par trasiga, nertrampade joggingskor är alltså ett stort no-no. Satsa på ett par fräscha sneakers, gärna vita med någon färgglad detalj. Undvik neonfärgerna, det blir lite väl mycket “medelålders pappa”. Som finskor är ett par loafers i skinn eller mocka alltid helt rätt, och lagom svalt på sommaren.

writers